Surówka z pora.

Surówka z pora.

Surówka z pora.

Składniki: 1 por około 20 cm 1 większe jabłko 1 puszka kukurydzy 400 g 1 łyżeczka soku z cytryny 2 łyżki majonezu 1 łyżka jogurtu naturalnego sól,pieprz Wykonanie: Pora pokroić drobno. Jabłko pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Dodać pozostałe składniki i wymieszać. Surówka idealna jako dodatek do obiadu lub do kanapek. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję