
Takie koreczki wyglądają trochę jak gniazdka. Są bardzo proste w przygotowaniu i na pewno Wam posmakują. Składniki: 2 białe kiełbasy 14 jajek przepiórczych chrzan garść kiełek z brokułu Przygotowanie: Kiełbasę ugotuj. Zagotuj wodę w osobnym rondelku, do gotującej się wody włóż jajka i gotuj 3 minuty. Ostudź w zimnej wodzie. Ugotowaną wcześniej kiełbasę, obierz ze skórki i pokrój w krążki ok 1 cm. Na kiełbasę ułóż odrobinę chrzanu, kiełki oraz obrane ze skorupki jajko. Wszystko przebij wykałaczką.&... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.