Solianka

Solianka

Solianka

Jeśli nie znacie jet pochodzącej z Rosji zupy to koniecznie nadrabiajcie. Smakiem najbardziej przypomina naszą polską ogórkową, bo ogórki kwaszone to jeden z podstawowych składników tej zupy. A do tego obowiązkowo boczek, możecie dodać też trochę kiełbasy wędzonej ale ja zdecydowanie wolę większą ilość boczku niż kiełbasy. Ale to już Twój wybór jak podzielisz proporcje mięsa. Zajrzyj także do innych moich przepisów na zupy: – zalewajka – flaki – flaki z boczniaków – zupa kurkowa – pyszna zupa cebulowa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję