Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu

Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu

Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu

Przepis na : obiad

Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu Składniki: filet pstrąga łososiowego 1 limonka zioła prowansalskie sól, pieprz Przygotowanie pstrąga łososiowego: Umyty i osuszony filet pstrąga obsypujemy ziołami, solą i pieprzem. Układamy rybę na pergaminie, skrapiamy sokiem z limonki i oprószamy skórką otartą z limonki. Zawijamy filet w pergamin tak by nam się nie rozwijał i łatwo przewracał podczas smażenia. Smażymy na średnim ogniu 10-15 minut. Artykuł Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu pochodzi z serwisu NiePieprz . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu NiePieprz.pl

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.