Minestrone! Kwintesencja lata, klasyczna włoska zupa pełna warzyw, aromatów i zapachów. Minestrone najczęściej jest gotowana na wolnym ogniu, my proponujemy wersję na skróty – z pieczonymi warzywami. Czas przygotowania: 10 minut Czas pieczenia: 25 minut Liczba porcji: 2 Minestrone od rzymian Niewiele jest dań, które mogą pochwalić się równie długą metryką jak minestrone. Zupę warzyli starożytni Rzymianie na kilka wieków przed narodzeniem Chrystusa, co oznacza, że liczy sobie ładnych parę tysięcy lat. Skł... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.