Proste sałatki są najlepsze. Sałatka czerwonej kapusty z pstrągiem absolutnie potwierdza tę regułę. Jest bardzo prosta w wykonaniu, a składniki doskonale do siebie pasują. Przygotowanie: 10 minut Poziom trudności: bardzo łatwe Surowa czerwona kapusta jest aromatyczna i chrupiącą. Soczyste mango dodaje jej słodyczy, cukinia jędrności, a chili ognia. Całość stanowi doskonałe tło dla wędzonego pstrąga, który podlany dość ostrym, miodowo-cytrynowym dresingiem nabiera charakteru i smaku. Polecamy Wam ten przepis ... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.