Faszerowana ryba nie musi być skomplikowana. Wszystko czego potrzebujemy aby ją przygotować to trochę świeżej limonki, kolendry i sznurka kuchennego. Nadzienie może być łatwo zmieniane. Spróbujcie cytrynę z estragonem albo pomarańczę z rozmarynem. Składniki: 1 łyżka oleju roślinnego 1 cała oczyszczona ryba (około 1 1/2-2 kg, np. Okoń morski) sól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz 1 pęczek kolendry podzielony na dwie połowy 1 limonka pokrojona w cienkie plasterki Przygotowanie: Grilla rozgrzewamy, oczy... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...