Cannelloni z farszem szpinakowo-serowym pod beszamelem
Cannelloni z farszem szpinakowo-serowym pod beszamelem
Makaron cannelloni z przepysznym farszem szpinakowo-serowym to idealna propozycja na weekendowy obiad. Oprócz szpinaku z dużą ilością czosnku, cannelloni wypełnione są dwoma rodzajami sera: delikatną i kremową włoską ricottą oraz słoną fetą, która nadaje nadzieniu bardziej zdecydowanego charakteru. Całość została zapieczona pod białym, beszamelowym sosem i posypana odrobiną parmezanu. Smakuje wybornie! Przekonajcie się sami :) Składniki: ok. 20 rurek cannelloni 900 g szpinaku (użyłam siekanego mrożonego) 250 ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MyCookBook.pl
Autor
Ania R.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cannelloni, sosy, feta, szpinak, ser, sos beszamelowy, polewa, tarta, ser feta, grill, makarony, makaron, obiad, ser biały, obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron ze szpinakiem, sos serowy, makaron z serem, smażony ser, sos do makaronu, makaron z patelni, makaron smażony, zapiekanka makaronowa
Inne przepisy z MyCookBook.pl
Dodaj komentarz