Cow Pie (krowi placek)

Cow Pie (krowi placek)

Cow Pie (krowi placek)

Dziś zapraszam na danie, które nazywa się... krowi placek! Gwarantuję Wam jednak, że w smaku nie przypomina go ani trochę :) Jest to pyszny, aromatyczny gulasz z wołowego mięsa zapiekany pod ciastem francuskim. Pyszności <3 Przepis pochodzi ze strony magazynu GQ . Zapraszam od przygotowań! Składniki na 2 porcje: 500 g wołowiny na gulasz, pokrojonej w kostkę 1/2 cebuli, drobno posiekanej 3 szalotki, pokrojone w krążki 50 g pieczarek, pokrojonych w plastry 5 g świeżego tymianku, posiekanego 25 g masła 30 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, gulasz, pieczarki, mięso, drobiowe, cebula, placki, wołowina, ciasto francuskie, ciasto z białek , gulasz wołowy, szybkie ciasto, pieczarki w cieście, pyszne ciasto, ciasto z bezami, mięso duszone, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, mięsa pieczone, dania bez mięsa

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.