Kukurydziane gofry z jajkiem po benedyktyńsku

Kukurydziane gofry z jajkiem po benedyktyńsku

Kukurydziane gofry z jajkiem po benedyktyńsku

Przepis na : śniadanie

{"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","description":"\u015aniadanie to najwa\u017cniejszy posi\u0142ek dnia. Daje nam energi\u0119 potrzebn\u0105 do dobrego startu w wir codziennych obowi\u0105zk\u00f3w. Warto czasem po\u015bwi\u0119ci\u0107 mu d\u0142u\u017csz\u0105 chwil\u0119 i pozwoli\u0107 sobie na odrobin\u0119 rozpusty Dzi\u015b mam dla Was przepis na \u015bniadanie \"na bogato\". Kukurydziane, wytrawne gofry, do tego szynka, ser, pomidorki i jajko, ca\u0142o\u015b\u0107 polana aromatycznym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mostek w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.