368.

368.

368.

kajmakowe tosty francuskie* podane z borówkami, malinami i polewą kajmakową***z chleba sojowego, jajko+masa kajmakowa+cynamon+mleko** rozpuszczony kajmak z kapką mleka Wróciłam. Tym razem chyba już na stałe. Niezapomniany tydzień.Mnóstwo śmiechu, tańca, rozmów, spacerów i wszystkiego innego. Dwa wesela. Poprawiny. Mazury. Rodzina.Teraz pozostaje tylko wykorzystać resztkę dni która pozostała nam do końca wakacji.Swoją drogą wam też te wakacje zleciały tak szybko? czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu More food, love and dreams

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.