Przepis na : obiad
Lekka suróweczka z chrupiących rzodkiewek z dodatkiem koperku. Smaczna, lekka i zdrowa. W sam raz do obiadku i nie tylko. Można ją również podać na śniadanie czy kolację ze świeżą bułeczką.składniki:400 g rzodkiewek4-5 łyżek jogurtu lub śmietany 18%1-2 łyżki posiekanego koperkusól ziołowa Kamis do smakuRzodkiewki oczyścić i umyć. Ja miałam rzodkieweczki okrągłe i podłużne. Podłużne rzodkiewki pokroić na plasterki a duże okrągłe zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Przygotowane rzodkiewki wymieszać, następnie doda... czytaj dalej...
SUPER -UWIELBIAM !! POLECAM MOJĄ SAŁATKĘ Z RZODKIEWKAMI I GRZANKAMI ;NIEZWYKLE CHRUPIĄCA;POZDRAWIAMhttp://gotujenacodzien.blogspot.com/2014/04/chrupiaca-saatka-z-jajkiem-sadzonym.html