Sos koperkowy

Sos koperkowy

Sos koperkowy

Przepis na : obiad

Sos koperkowy to pyszny dodatek do wielu dań. Można go przygotować na ciepło na bazie bulionu lub na zimno na bazie jogurtu. Wersja nie ciepło najlepiej pasuje do rybki, jajek czy różnych kotlecików natomiast wersja na zimno jest idealna do sałatek, surówek oraz dań z grilla. SOS KOPERKOWY NA ZIMNO składniki: 200 g jogurtu naturalnego 2-3 łyżki majonezu 2-3 łyżki posiekanego koperku sól ziołowa do smaku Do miseczki przełożyć majonez i jogurt naturalny. Dodać posiekany koperek oraz sól ziołową do smaku. Wszy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję