Kurczak nadziewany pieczarkami zapiekany w cieście francuskim
Kurczak nadziewany pieczarkami zapiekany w cieście francuskim
Na blogu jest już łosoś zapiekany w cieście francuskim, jeden ze szpinakiem a drugi z pesto a teraz zapraszam na pierś z kurczaka. Wystarczy mięsko nadziać pieczarkami i owinąć ciastem, zapiec i gotowe. Danie świetnie smakuje i wspaniale prezentuje się na talerzu. składniki: 2 średnie pojedyńcze piersi z kurczaka 1 cebula 250 g pieczarek sól,pieprz 2 plastry żółtego sera 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g) jajko do posmarowania Pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić w k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje
Autor
migotka28
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, pierś, piersi, francuskie, pieczarki, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, pesto, ser, ciasto francuskie, mięso, sałata, sałata lodowa, szpinak, sałatki, łosoś, sałatka, ser żółty, pieczarki w cieście, kurczak z pieczarkami, pierś z kurczaka w cieście francuskim, dania z piersi kurczaka, sałatka z sałatą lodową, kurczak z serem, dania z kurczakiem, kurczak pieczony, drugie danie
Inne przepisy z Monia miesza i gotuje
Dodaj komentarz