Dawno nie było nic słodkiego więc trzeba to nadrobić. Pyszny biały blok, bez pieczenia :)składniki: 150 g margaryny1/2 szklanki cukru1 łyżka cukru waniliowego250 g mleka w proszku granulowanego150 ml wody100 g rodzynek Kresto100 g suszonej żurawiny Kresto3 łyżki tatrych orzechów włoskich Back Mit100 g płatków kukurydzianych50 g otrębów granulowanych z żurawinąsok z połówki cytrynyW rondelku zagotować wodę z cukrem, cukrem waniliowym oraz margaryną. Zestawić z ognia dodać rodzynki i żurawinę oraz ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...