Domowy kisiel z żurawiny

Domowy kisiel z żurawiny

Domowy kisiel z żurawiny

Przepis na : deser

Kisiel to najpopularniejszy z deserów. Sposób przygotowania jest bardzo prosty, potrzebna minimalna ilość niezbędnych składników, a reszta – to dodatki. Ogromną zaletą tego deseru jest to, że każdy może go przygotować z ulubionych owoców. Gdy spróbujecie domowego kisielu z żurawiny w odstawkę pójdą „gotowce z torebki”.       Składniki: - 600g świeżej żurawiny - cukier (lub jego zamiennik) – ilość wg upodobań - 1 łyżka cukru z wanilią - 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej - 4 szklanki wrzą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję