Czubajka Kania po Staropolsku
Czubajka Kania po Staropolsku
Uwielbiam Grzyby a szczególnie Kanie, ot co dzisiaj z nich przyrządziłam:)Tradycyjne czubajki w chrupiącej panierce. Takie jakie jadła od dziecka;) Kanię moczymy, aby się pięknie rozłożyła, osuszamy i solimy. Następnie obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiano! Smacznego:) czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moje Słodkie Piekiełko
Autor
Lena
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, tarta, bułki, tarta na słodko
Inne przepisy z Moje Słodkie Piekiełko
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję