Przepis na : śniadanie
Przepis na to cudo smakowe inspirowany był sałatką, która jest podawana w stałym menu restauracji "Lokal" w Łodzi. Powiem, że to co wyczarowałam to petarda smaków i aromatów. Oczywiście jeśli ktoś lubi kaszankę, bo bez niej nie ma sałatki. Kaszanka musi być najlepszej jakości z wątróbkami i wyrazistą kaszą a nie zmieloną breją we flaku. Sałatka z kaszanką, gruszką i boczkiem. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.