Różowa pasta jajeczna

Różowa pasta jajeczna

Różowa pasta jajeczna

Przepis na : śniadanie

Przepis zaczerpnięty z książki Smacznie i zdrowo od rana do wieczora Jadwigi Kłossowskiej z 1988 roku. Pasta jest delikatna, smakuje wybornie, śniadanie z jej udziałem jest znakomitym posiłkiem. Pastę robi się tyle co ugotowanie, wystudzenie i obranie jaj, potem to jeszcze doprawić i gotowe. Lubicie takie pasty? Pasta z jaj. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.