Któż z nas nie pamięta jak u babci w niedziele po kościele, tak, tak było szliśmy na obiad do babci i już od progu pachniało pysznym rosołem i natką pietruszki, której zresztą wówczas nie cierpiałam. Miłość do natki przyszła dużo później. Dziś zaproponuję wam bardzo aromatyczny i esencjonalny rosół który gotuję bardzo często a potem robię pasztet. Jedno i drugie ma smak niepowtarzalny i warto spróbować. Aha zapomniałam dodać że robię do tego rosołu zawsze domowy makaron, z nim smakuje najlepiej. No to wyci... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.