Paluchy z ricottą do piwa
Paluchy z ricottą do piwa
Przepis na : deser
Moja propozycja na dziś to pyszne, leciutkie i chrupiące paluchy. Nazwałam je do piwa bo smakują z piwem wybornie co nie oznacza że jak nie pijesz piwa to nie możesz ich zajadać. Są pyszne dla małych, dużych i smakoszy piwa, polecam. Proporcje trzech składników zawsze są takie same, ricotta, masło i mąka są w równych ilościach. Zapraszam gorąco. Paluchy z ricottą do piwa. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie
Autor
Doowa
Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasteczka, ciastka , przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, kruche ciasta, przekąski, ciasto kruche, deser, desery, ciasto, ser, kruche ciasteczka, pyszne ciasto
Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję