Widlak biały to nic innego jak ryba z rodziny dorszowatych, więc biała o soczystym, delikatnym mięsie. Wykorzystałam ją tutaj do zrobienia kąsków rybnych a dodatek ryżu nadaje jej charakteru. Jeśli tylko uda się Wam zakupić widlaka, zróbcie takie oto danie, jeśli jednak nie, wykorzystajcie mięso dorsza. Kąski z widlaka białego z kurkumowym ryżem. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.