W moim domu gołąbki idą w ilościach hurtowych i zawsze, o każdej porze roku, o każdej porze dnia. Mają tylko mieć w sobie pyszne nadzienie i delikatna owijkę i obojętne jest czy to kapusta biała, czy pekińska czy może liście buraczka a może liście winogron. Ja dziś użyłam kapustę stożkową, jest bardzo delikatna i szybko mięknie. Gołąbki są pyszne zawsze a jeśli mają do podania pyszny sos, to już jest petarda. Dzisiaj gołąbki z mięsem, z ryżem i przyprawami wprost z Indii, będzie pysznie, zapewniam. Gołąbki na in... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.