Chleb bananowy na dzikich drożdżach

Chleb bananowy na dzikich drożdżach

Chleb bananowy na dzikich drożdżach

Bardzo aromatyczny i pyszny bochen dziś przedstawiam. Chleb jest wilgotny i ma chrupiącą skórkę, idealny na kanapki i na tosty. Chwilę się na niego czeka ale efekt jest tego wart. Tak napisałam że czeka bo pracy przy nim niewiele tylko potrzeba czasu. Czas przy wypiekaniu chleba jest składnikiem niezbędnym, nauczyłam się tutaj cierpliwości. Chleb rośnie na dzikich drożdżach wyhodowanych ze skórek bananowych i płatków nagietka. Zachęcam do pieczenia. Chleb bananowy na dzikich drożdżach. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jakich owoców nie powinno się ze sobą łączyć?

To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, bananowe, kanapki, tosty, kanapka, chleb na drożdżach , drożdżowe, chleb na zakwasie

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.