Jeszcze bób na straganach jest, jeszcze zrobicie ten niesamowity przysmak z bobem. Ten starszy bób taki jak teraz trzeba pogotować 10 - 15 minut i będzie równie smakowity. Jeśli ktoś lubi i może jeść bób ze skórką to nawet lepiej. Jeśli nie to od razu po ugotowaniu i przelaniu zimną wodą trzeba go obrać. Zapraszam na pyszne danie. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Bób z pomidorami. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.