A co tak mi się zachciało takiego barszczyku to sobie ugotowałam. Też tak macie że jak coś za wami chodzi to nie ma zmiłuj tylko trzeba gotować? No to za mną łaził ten barszczyk i wyłaził. Użyłam tutaj grzybów leśnych, miałam mrożone ale jeśli w sezonie będą świeże barszczyk też będzie smakowity. Tak mi trochę zapachniało świętami, ha ha. Na zdjęciach wyglądu to on nie ma, za to smak jest obłędny, wyszedł tutaj ciemny bo ja mam zakwas na mące pszennej graham grubomielonej a kolor jej jest dość ciemny. Zapra... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.