Szaszłyki

Szaszłyki

Szaszłyki

W niedzielę pisałam  o oleju z awokado..Pisałam, że zamarynowałam mięsko na szaszłyki z jego dodatkiem..i tak było ..do oleju dodałam tylko przyprawę grillową, wymieszałam i odstawiłam do lodówki.Mięsko pięknie pachniało..nabrało pysznego aromatu nie tylko od oleju, ale także od przyprawy..Moje szaszłyki były zjedzone w ekspresowym tempie..i nie zdążyłam zrobić zdjęcia po upieczeniu..takie szaszłyki można zrobić z dowolnymi dodatkami, piec na grillu, smażyć na patelni grillowej lub piec w piekarniku..Moje z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.