Pyszne śledzie w zalewie z dodatkiem koperku..Przepis dostałam od Pani Jagódki..polecam..wypróbujcie..Ja nie lubię solonych śledzi, więc zrobiłam z marynowanych..ale można i z solonych, tylko wcześniej trzeba płaty wymoczyć.Przy większej ilości płatów śledziowych należy oczywiście zwiększyć ilość składników na zalewę..Ja z braku w domu ostrej musztardy dałam francuską z gorczycą. 2 filety śledziowe 2 łyżeczki koperku 2 łyżki octu winnego 1 łyżka ostrej musztardy [ u mnie francuska z gorczycą] 3 łyżki ... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...