Parówki w panierce

Parówki w panierce

Parówki w panierce

Czasem brak pomysłu na kolację lub śniadanie,ale czasem można pozwolić sobie na parówki u mnie akurat berlinki z papryką, które zrobiłam tak jak schabowy, czyli namoczyłam w jajku , obtoczyłam w bułce tartej i usmażyłam.Prosto, szybko i smacznie. parówki jajka sól, pieprz bułka tarta Z parówek zdjąć osłonkę, przekroić na połowę.Obtoczyć w jajku  [roztrzepanym razem z przyprawami],a następnie w bułce tartej.Smażyć na rumiano z każdej strony. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.