Makaron z polędwiczkami i podgrzybkami

Makaron z polędwiczkami i podgrzybkami

Makaron z polędwiczkami i podgrzybkami

Przepis na : obiad

Makaron, mięsko, grzyby. Ech czego można chcieć więcej? To jest absolutnie najlepszy przepis na polędwiczki, na ich cudowne wykorzystanie. Składniki: 1 łyżka masła 1/2 cebuli polędwiczki wieprzowe borowiki mrożone śmietana 30% (1/2 dużego opakowania) lub 18% sól pieprz ulubiony makaron ugotowany al’dente parmezan Na patelni rozpuszczamy masło, można dodać troszkę oleju – masło nie będzie się tak paliło. Dodajemy pokrojoną cebulkę. Do cebulki dodajemy pokrojone w plasterki polędwiczki. Smażymy po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MojaQchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.