Przepis na : śniadanie
Czy lubicie kanapki? Co powiecie na włoską kolację? Bazą jest ciabatta posmarowaną fetą, z mortadellą prosto z Italii, paskami cukinii i listkami bazylii. Niebo w gębie! Wypasiona kanapka w sam raz na meczowe emocje, których nie brakuje. Ciabatta z mortadellą i cukinią / 1 porcja Składniki: 1/3 chleba ciabatta lub 1 bułka ciabatta 2 plastry włoskiej mortadelli 1 plaster fety dobrej jakości 3 paski małej cukinii (wstążki) kilka listków świeżej bazylii 2 łyżki startego grana padano lub parmezanu o... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!