STAROPOLSKI BIGOS SWIATECZNY - przepis krok po kroku

STAROPOLSKI BIGOS SWIATECZNY - przepis krok po kroku

STAROPOLSKI BIGOS SWIATECZNY - przepis krok po kroku

Przepis na : obiad

STARO POLSKI BIGOS ŚWIĄTECZNY - przepis krok po kroku ------------------------------------------- Liczba porcji : 8 Czas przygotowania : min. 4 godziny ------------------------------------------- *aby bigos uzyskał najlepszy smak, wszystkie jego składniki  smakowe powinny dokładnie się połączyć. Ponieważ przygotowujemy go z kiszonej kapusty, nie jest poddatny na szybkie psucie, dlatego najlepiej jeżeli będziemy gotowali tą potrawę przez kilka dni - wielokrotnie schładzany i odgrzewany bigos jest jeszcze l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

Autor

Moja Książka Kuchrska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, bigos, mięso, kapustą, kapusta kiszona, z jagodami, boczek, wieprzowina, mięso duszone, wołowina, kiełbasa, ziemniaki, szynka, pieczywo, zupa pomidorowa, seler, marchewka, obiad, wielkanoc, mięso na obiad, czerwona kapusta, szynka gotowana, obiad na szybko, szybki obiad, kapusta czerwona zasmażana, warzywa na patelnie, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Moja Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.