Przepis na : obiad
Barszcz z botwiny. Barszcz z botwiny Barszcz z botwiny to jedna z bardziej popularnych zup w Polsce. Potrawa ta charakteryzuje się intensywną czerwoną barwą i wyrazistym smakiem. W zależności od regionu, w którym jest przygotowywana, różni się składem i sposobem przyrządzania. Aby przygotować ten barszcz z botwiny potrzeba tylko kilku prostych składników: wywaru mięsnego, pęczek botwiny z buraczkami, ziemniaków, zakwasu na żurek, śmietany, świeżego koperku oraz szczypiorku. Botwina jest świetnym... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...