Babka ponczowa z białą czekoladą. Babka ponczowa Miękka jak poduszeczka, puszysta i idealnie wilgotna babka ponczowa nasączona rumem i sokiem z cytryny. Babka z polewą z białej czekolady i prażonymi płatkami migdałów. To ciasto zachwyca nie tylko wyjątkowym smakiem, ale też wyglądem. Przygotuj je na Wielkanoc i wywołaj uśmiech na twarzach swoich bliskich :) Babka ponczowa z białą czekoladą jest efektowna i od lat zdobywa uznanie gości. Ma wspaniały smak i łatwo się ją ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...