Ryż z tuńczykiem i kukurydzą.

Ryż z tuńczykiem i kukurydzą.

Ryż z tuńczykiem i kukurydzą.

Tweetnij Można potraktować go jako kolorową sałatkę na przystawkę, albo jako samodzielne i całkiem sycące danie. I tu znowu nie ma sposobu, by taka wariacja z ryżem w roli głównej się nie udała. Porcja dla 6 ciu osób. Potrzebne nam będą: 450 g ryżu długoziarnistego, 350 g tuńczyka w konserwie, 150 g wypestkowanych czarnych oliwek, 150 g kukurydzy, 2 czerwone papryki, 1/2 pęczku pietruszki, 6 łyżek oliwy z oliwek, sól i pieprz. Przygotowanie: Gotujemy ryż według instrukcji na opakowaniu. Możecie tutaj również sk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MODA NA BIO

Autor

BEATA REDZIMSKABEATA REDZIMSKA

4 krotna mama 4 kreatywnych pociech, ktore od rana do nocy tworzą kreatywny nieład. A mama zamiast sprzątac - gotuje i bloguje. Z tych dwoch pasji powstała MODA NA BIO blog kulinarny.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, tuńczyk, papryka, sałatki, sałatka, mięso, przystawki, sałatka z ryżem, sałatka z ryżem i kukurydzą, sałatka z ryżem i tuńczykiem, sałatka z papryki, sałatka z tuńczykiem, smaczna sałatka

Inne przepisy z MODA NA BIO

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.