Pasta rybna

Pasta rybna

Pasta rybna

składniki* 1 puszka dowolnej ryby w oleju* 100 g żółtego sera* 2 ogórki konserwowe* 1 średnia cebula* 3 łyżki masła roślinnego lub margaryny do smarowania pieczywa* sól, pieprzSposób wykonaniaSer i ogórki zetrzeć na średniej lub grubej tarce do jarzyn, cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Wyjąć rybę z puszki wraz z olejem do miski, dodać ser, ogórki, cebulę i masło roślinne i wszystko razem dokładnie wymieszać, a następnie doprawić solą i pieprzem do smaku. Przed podaniem najlepiej schłodzić w lodówce.Pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mix smaku

Warto przeczytać

21 najlepszych przepisów na śledzie na Święta, Sylwestra i Karnawał

Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.

Czytaj dalej...

Autor

NanalyNanaly

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, ryby, ryba, pieczywo, ogórki konserwowe, ciasto francuskie, pasta, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, pasty, ciasto, ser żółty, babeczki, śledź, ciasto kruche, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasta, sledzie w oleju, ryba w ciescie, śledź w cieście

Inne przepisy z Mix smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.