domowa kandyzowana skórka pomarańczy
domowa kandyzowana skórka pomarańczy
skórka pomarańczy Sezon na pomarańcze jest w pełni warto więc wykorzystać nadarzającą się możliwość i zamiast wyrzucać skórki tych soczystych owoców, przygotować z nich pyszny i bogaty w cenne mikroelementy dodatek do ciast i deserów. składniki skórka z sześciu pomarańczy 2 szklanka wody 2 szklanki cukru 2 łyżki cukru pudru ewentualnie kilka ziaren kardamonu i goź... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
Autor
stolpen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pomarańcze, desery, deser, ciasto, syrop, pyszne ciasto
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję