Papryki faszerowane przepis
Papryki faszerowane przepis
Papryki faszerowane - przepis Papryki wychodzą soczyste i aromatyczne dzięki kompozycji rozgrzewających przypraw. Składniki: - 4 papryki - 0,5kg mięsa wołowego - 250g pieczarek - 1 cebula - 1 łyżeczka majeranku - 1 łyżeczka przyprawy do mięsa mielonego - 1 łyżeczka papryki ostrej - 1 łyżeczka kurkumy - 1 łyżeczka oregano - sól morska (szczypta) - pieprz świeżo mielony (do smaku) - 3 łyżki oliwy - 250g przecieru pomidorowego - kilka plasterków żółtego sera Sposób przygotowania: - pieczarki pokrój i usmaż na patelni,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MintTaste
Autor
MintTaste
Blogerka kulinarna, zawodowo spełnia się jako dietetyk.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, mielone, pieczarki, zupa pomidorowa, papryka faszerowana, mięso mielone, mięso duszone
Inne przepisy z MintTaste
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję