Serduszka z orzeszkami pinii i parmezanem
Serduszka z orzeszkami pinii i parmezanem
Jedna z ciekawszych przekąsek na słono z ciasta francuskiego jaką zrobiłem. Wygląda ciekawie a smakuje jeszcze lepiej dzięki temu, że orzechy pinii dobrze komponują się z parmezanem. Jak większość przekąsek z użyciem ciasta francuskiego - robi się szybko, można podawać na ciepło i na zimno i można długo przechowywać - jeśli, oczywiście, nie zje się wszystkiego od razu. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Milion Smaków
Autor
MilionSmakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, przekąska, francuskie, ciasto, przekąski, orzechy, szybkie ciasto, ciasto z orzechami, szybkie przekąski, przekąski na ciepło, ciasto na zimno
Inne przepisy z Milion Smaków
Dodaj komentarz