Pyszne drożdżowo-kruche pieczone pierogi z mięsem z rosołu, bez wyrastania

Pyszne drożdżowo-kruche pieczone pierogi z mięsem z rosołu, bez wyrastania

Pyszne drożdżowo-kruche pieczone pierogi z mięsem z rosołu, bez wyrastania

Koniec lenistwa. Czas wrócić do bloga i gotowania domowego. Dzisiaj zapraszam na pieczone pierogi z mięsem. Pierogi drożdżowo-kruche, z przepysznego ciasta, które mimo zawartości drożdży, nie musi wyrastać. Ładnie urośnie nam w czasie pieczenia. Pierogi zachowują doskonały smak przez kilka dni, o ile tyle pozwolicie im leżeć. U nas z czerwonym barszczem zniknęły błyskawicznie. Jako nadzienia do pierogów pieczonych, użyłam mięsa i warzyw z rosołu. Aby farsz był lżejszy, jak zwykle do farszu mięsnego, dodałam ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mieszam w Garnku

Autor

mieszamWGarnku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, kapustą, mięso, rosół, kapusta kiszona, pierogi z mięsem, ciasto na niedziele, wieprzowina, barszcz, udka , mięsa pieczone, sosy, wołowina, przetwory, desery, dania obiadowe, deser, barszcz czerwony, paszteciki, zupa, dania mięsne, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, bez pieczenia, barszcz wigilijny, jajka z farszem

Inne przepisy z Mieszam w Garnku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.