Filet z kurczaka w sosie pomarańczowym
Filet z kurczaka w sosie pomarańczowym
Dzisiaj dla odmiany serwujemy filet z kurczaka, ale nieco w odmiennej formie. W sosie i to nie byle jakim, bo pomarańczowym. Kurczak wychodzi soczysty o zupełnie innym smaku. Miła odmiana na pierś z kurczaka. Drukuj Filet z kurczaka w sosie pomarańczowym window.ajaxurl="http://mieszamwgarnku.pl/wp-admin/admin-ajax.php"; Składniki Podwójna pierś z kurczaka 200 g pieczarek skórka z pomarańczy sok z pomarańczy sól, pieprz 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka musztardy 1/2-1 szkl. rosołu masło klarowane 2/3 szkl. śmieta... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mieszam w Garnku
Autor
mieszamWGarnku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, piersi, pierś, sosy, pieczarki, filet z kurczaka, rosół, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z pieczarkami, sos do kurczaka, dania obiadowe, deser, przetwory, desery, zupa, ciasto, dania z kurczakiem, dania mięsne, soczysta pierś z kurczaka, kurczak z czosnkiem, dania z piersi kurczaka, pieczarki w sosie, sos mięsny, pieczarki w cieście, ciasto na niedziele
Inne przepisy z Mieszam w Garnku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję