Te mini tarty mogę śmiało nazwać kwintesencją lekkości. Kruche ciasto na oleju bardzo mile mnie zaskoczyło, wyszło nadzwyczaj kruche i delikatne, wręcz rozpływało się w ustach, przypuszczam, że to zasługa użytego oleju. Dopełnieniem są sezonowe warzywa i kremowa masa z jajek, śmietany i sera. Mini tarty doskonale nadają się na przekąskę w ciągu dnia, lunch czy na elegancką przystawkę na przyjecie. Polecam! Rustykalne mini tarty na oleju z warzywami Składniki na kruchy spód: 100 g mąk... czytaj dalej...
Kasiu, sa cudowne! Przepis juz zajal miejsce wsrod faworytow. Pozdrawiam! :)
bardzo efektowne :) pozdrawiam i zapraszam na warzywa z grilla http://www.zgrilla.pl/cukinia-i-baklazan-z-feta-i-szczypiorkiem-z-grilla/
baardzo ładnie wyglądają i pewnie smakują;) aż mi z rana ślinka cieknie ;> nie chciałaś ich zgłosić na jakiś konkurs? np ten https://www.facebook.com/mojanowafigura/app_357466927710122 :>? oprócz ludzi, nagrody przyznaje też jury, myślę, że docenią takie śliczności!
DZiekuje za mily komentarz i za link do konkursu))pozdrawiam))