Zrazy zawijane z grzybami
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Zrazy zawijane z grzybami
Składniki (6 porcji): 1,10 kg wołowiny na zrazy 3 dag mąki 4-5 dag suszonych grzybów 15 dag szynki wędzonej 8 dag papryki konserwowej 2 jajka ugotowane na twardo mała puszeczka koncentratu pomidorowego 3/4 szklanki śmietany, tłuszcz do smażenia, sól, pieprz, Sposób przygotowania: Mięso umyć, usunąć błonę, pokroić na porcje. Rozklepać tłuczkiem zwilżonym wodą na cieniutkie plastry Oprószyć
Czytaj dalej na blogu Menu ZdrowiaAutor
MenuZdrowia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zrazy, grzyby, mięso, wołowina, szynka, papryka, zupa pomidorowa
Inne przepisy z Menu Zdrowia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję