Zrazy zawijane z grzybami

Zrazy zawijane z grzybami

Składniki (6 porcji): 1,10 kg wołowiny na zrazy 3 dag mąki 4-5 dag suszonych grzybów 15 dag szynki wędzonej 8 dag papryki konserwowej 2 jajka ugotowane na twardo mała puszeczka koncentratu pomidorowego 3/4 szklanki śmietany, tłuszcz do smażenia, sól, pieprz, Sposób przygotowania: Mięso umyć, usunąć błonę, pokroić na porcje. Rozklepać tłuczkiem zwilżonym wodą na cieniutkie plastry Oprószyć

Czytaj dalej na blogu Menu Zdrowia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję