Pierogi z piekarnika

Pierogi z piekarnika

Pierogi z piekarnika

Pierogi w nieco innym wydaniu albowiem pieczone w piekarniku . Są one świetnym dodatkiem do barszczu czerwonego bądź podane same jako przekąska . Podstawą tych pieczonych pierogów jest ciasto drożdżowe wypełnione dwoma rodzajami nadzienia: pieczarkowym z serem oraz cukiniowo-marchewkowym. Po upieczeniu pierogi są miękkie, mają złotą skórkę i soczyste warzywne wypełnienie. Zachęcam Was do sięgnięcia po poniższy przepis na pierogi z piekarnika i życzę smacznego. Znajdziesz mnie na Instagram:  mecooksblog  oraz ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję