Pieczony szpik wołowy

Pieczony szpik wołowy

Pieczony szpik wołowy

Do przygotowania pieczonego szpiku kostnego potrzebne są grube kości cielęce lub wołowe, gdyż tego typu kości zawierają najwięcej szpiku. Kości wystarczy jedynie odrobinę posolić i oprószyć pieprzem, nie potrzebują one wyszukanego przyprawienia. Po upieczeniu szpik kostny przyjmuje kremową konsystencję, idealną do rozsmarowania na pieczywie. Kości wołowe są nie tylko proste do przygotowania ale również tanie do zakupienia. Wiem, iż niektórych może odstraszać ich wygląd i sama myśl o tym jak szpik smakuje po ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję