Marynata miodowo-musztardowa do mięsa drobiowego, wieprzowego oraz wołowiny. Sprawdzi się ona doskonale w obecnie już trwającym sezonie grillowym . Jak sama nazwa przepisu wskazuje, głównymi składnikami tejże marynaty są miód oraz musztarda . Dodałam do niej również inne składniki lecz dwa podstawowe bez, których nie obejdziemy się sięgając po ten przepis, to te wymienione przeze mnie powyżej. Przygotowanie marynaty miodowo-musztardowej zajmuje dosłownie moment, jedyne co musimy zrobić to połączyć w miseczc... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...