Krem z pieczonej papryki z dodatkiem jogurtu i sera feta, to świetny dodatek do pieczonych warzyw, sera oraz pieczywa. Krem bazuje na czerwonej papryce, którą najpierw piecze się w piekarniku, a następnie miksuje z pozostałymi składnikami kremu. Paprykę można także grillować, co zresztą zdarza mi się robić, gdyż bardzo lubię kiedy skórka papryki jest nieco przypalona. Taka przypalona skórka nadaje wyjątkowego smaku kremowi paprykowemu. Krem paprykowy z pieczonej papryki sprawdzi się podany jako dodatek do wie... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...