Kandyzowana skórka pomarańczowa

Kandyzowana skórka pomarańczowa

Kandyzowana skórka pomarańczowa

Przepis na : deser

Kandyzowana skórka to dodatek, który świetnie sprawdza się w ciastach oraz w deserach. Domowa skórka kandyzowana jest bardzo łatwa do zrobienia i do jej przygotowania można wykorzystać różne owoce cytrusowe. Owoce cytrusowe , które świetnie sprawdzają się w kandyzowaniu to pomarańcz, cytryna , limonka oraz grapefruit. Przed ich użyciem konieczne jest ich bardzo dokładne umycie i wyszorowanie, dopiero z tak przygotowanych owoców należy odkroić skórkę starając się, aby było na niej jak najmniej białej warstwy,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję