Kandyzowana skórka pomarańczowa
Kandyzowana skórka pomarańczowa
Przepis na : deser
Kandyzowana skórka to dodatek, który świetnie sprawdza się w ciastach oraz w deserach. Domowa skórka kandyzowana jest bardzo łatwa do zrobienia i do jej przygotowania można wykorzystać różne owoce cytrusowe. Owoce cytrusowe , które świetnie sprawdzają się w kandyzowaniu to pomarańcz, cytryna , limonka oraz grapefruit. Przed ich użyciem konieczne jest ich bardzo dokładne umycie i wyszorowanie, dopiero z tak przygotowanych owoców należy odkroić skórkę starając się, aby było na niej jak najmniej białej warstwy,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MeCooks
Autor
mecooks
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto
Inne przepisy z MeCooks
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję