Pieczeń z karkówki

Pieczeń z karkówki

Pieczeń z karkówki

Taka pieczeń wymaga czasu lecz nie jest pracochłonna, mięso po prostu musi się kilkanaście godzin marynować a później jeszcze piec. W zamian za to otrzymamy pyszną i soczystą pieczeń rozpływającą się w ustach.Składniki :  2 kg karkówki wieprzowej 5 łyżek oliwy 1 szkl wody płaska łyżeczka: soli płaska łyżeczka pieprzu łyżeczka papryki słodkiej łyżeczka czosnku granulowanego płaska łyżeczka papryki ostrej 2 łyżeczki majeranku 1 łyżeczka tymianku Dodatkowo: Forma do zapiekania Rękaw do pieczen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mechanik w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję