Taka fasolka szparagowa zapiekana w boczku to zarówno świetna przekąska jak i dodatek do obiadu. Czyli można ją po prostu jeść samodzielnie, właśnie w ramach przekąski, albo np. z ziemniakami i sadzonym jajkiem czy kotletem. Zrobiłem ją w dwóch wersjach, z takim prawdziwym boczkiem i z wegetariańską imitacją boczku. Ania potwierdza, że wersja z boczkiem była świetna. Ja to samo mogę powiedzieć o wersji wegetariańskiej. A najlepsze jest to, że nie ma potrzeby czekania na sezon na fasolkę, bo równie dobra jest mr... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...